SØGER DU HJÆLP TIL WIX?

VI TILBYDER PROFESSIONELLE WIX LØSNINGER MED SEO, UX DESIGN OG WIX CODE

"Her får man en professionel lynhurtig løsning af sine webopgaver. Firmaet tænker ud af boksen, har altid gode løsningsmodeller og en superhøflig og kvik betjening. Det er den bedste webløsning selskabet kan få og vi har prøvet mange typer gennem årene. De varmeste anbefalinger herfra."

Gitte Frøsig Petersen, Bestyrelssen for Dansk Kirurgisk Selskab

FARVEL TIL ONLINE CV - VI LAVER SOLIDE LØSNINGER

Begrebet "online cv" arbejder vi ikke med hos WEB Designerne. Grunden til at du ofte finder billige versioner af disse, skyldes at der ikke bliver tænkt de fundamentale grundtanker der ligger bag en hjemmeside og du risikerer derfor, blot at købe et flot design. Uden de fundamentale grundtanker øger du sandsynligheden for, at dit website bliver betydningsløs, mister værdi og har lavt effekt.

 

Derfor tilbyder dig en fuld funktionsdygtig hjemmeside, hvori UX design, visuelt design, SEO, wix kodning og personlig rådgivning bliver en del af din løsning. Du får en hjemmeside, hvor den røde tråd er synlig hele vejen igennem. Vi skaber en online brand identitet og bruger du andre online medier- eller markedsføringskanaler, sørger vi for, at der er sammenhæng mellem de forskellige platforme. Vi ønsker at øge muligheden for at konverterer dine brugere til kunder. 

 

Din forretning og succes har stor betydning for os, når vi designer din hjemmeside og derfor tilbyder vi dig kun vores bedste løsning.

 

Book et møde her!

 

"Jeg har fået hjælp af webdesignerne, hurtig og professionel tilgang til opgaverne. Kan varmt anbefales herfra."

- Nicklas Kristensen, East of copenhagen

BOOK ET GRATIS MØDE

Når du booker:

Når du booker et møde med os er det fordi du er klar til at tage det næste skridt. Vi beder dig at sende minimum 2 datoforslag til os og herefter vil vi bekræfte din booking inden for 24 timer. 

Føler du dig ikke klar til et møde endnu?

Hvis du har spørgsmål til vores løsning, som du ønsker svar på inden du booker et møde, er du velkommen til at skrive eller ringe til os.

Find vores kontaktinfo her!

Se også:

Ønsker du at få indblik i vores arbejde, har vi samlet en række referencer, som du kan se her!

Book et møde

 

Kontakt

Telefon: 25 16 68 68

Mail: kontakt@webdesignerne.dk

Adresse: Uplandsgade 72, 2300 KBH S

CVR: 39480646

© 2020 COPYRIGHT WEB Designerne

  • WEB Designerne instagram
  • WEB Designerne linkedin
  • Wix Products / WEB Designern Youtube
  • WEB Designerne Facebook