En simpel hjemmeside til dine behov

✓ Ingen binding

✓ Tilpasset alle enheder

✓ Brugervenligt bookingsystem*

* Har du allerede et bookingsystem, kan dette tilkobles hjemmesiden.

Fra DKK 9500.- ekskl. moms

TILPASSET ALLE ENHEDER

Når du skal have en hjemmeside, er det vigtigt at du gør dig tanker om, hvad den skal bruges til. Som automekaniker er det vigtigt at dine kunder nemt kan kontakte dig, når der opstår uventede og akutte skader.

 

Du laver formentlig også større projekter for private og erhverv og med den rette hjemmeside kan du øge chancerne for at kunderne vælger at gå til dig og ikke din konkurrent. Er du glarmester og kan genkende ovenstående, så har vi den perfekte hjemmeside til dig. 

DERFOR ER LOKAL SEO & GOOGLE MY BUSINESS VIGTIG FOR GLARMESTEREN

80% af alle forbrugere søger efter hjælp online, når de står og mangler en service eller et produkt. 40% af disse søger lokalt, dvs. i nærområdet og besøger eller kontakter forretningen inden for 24 timer. Derfor er det vigtigt at du er tilstede når dine kunder søger efter dig. Med en Google My Business profil kommer du godt fra start og vi designer iøvrigt din hjemmeside med den helt rigtige SEO struktur, så du har en god chance for at komme frem på Google, når der er kunder har brug for din hjælp. 

MOBILVENLIG HJEMMESIDE

Størstedelen af dem der søger efter en glarmester på Google, bruger en mobil enhed. Vi designer en mobilvenlig hjemmeside, som bliver nem og hurtig at navigere rundt på. Du får en hjemmeside der sikrer at du har de bedste forudsætninger for at kunderne kontakter dig. Din hjemmeside er optimeret til alle enheder, så uanset om de besøger dig fra mobilen, tabletten eller computeren, vil din hjemmeside altid været 100% optimeret. 

SKIKKERHED FOR DIG OG DINE BRUGERE

I dagens Danmark er det vigtigt med en sikker hjemmeside. Raten af onlinekriminalitet stiger og man hører desværre om flere virksomheder, store som små, der bliver ramt af hackerangreb. Du står dårligt stillet, hvis du ikke sikrer dig imod det. Vi forstår alvoren og sørger derfor altid for at du har en aktiv SSL sikring på din hjemmeside. En SSL sikring krypterer alle personfølsomme data, hvilket gør det svært for hackere at få fat i både dine og dine kunders oplysninger.

HAR DU BRUG FOR EN NY SIMPEL HJEMMESIDE?

Udfyld dine informationer, så ringer vi dig op.

 

Kontakt

Telefon: 25 16 68 68

Mail: kontakt@webdesignerne.dk

Adresse: Uplandsgade 72, 2300 KBH S

CVR: 39480646

© 2020 COPYRIGHT WEB Designerne

  • WEB Designerne instagram
  • WEB Designerne linkedin
  • Wix Products / WEB Designern Youtube
  • WEB Designerne Facebook